Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-06-2015 | Forum

9. De odds ratio - hoe en wat?

Columnserie ‘De cijfers de baas’ – revisited

Auteurs: Dr. Willy-Anne van Stiphout, Dolf de Boer

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 6/2015

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In 2006 is de columnserie ‘De cijfers de baas’ in het TSG gepubliceerd en sindsdien als bijlage bij de auteursinstructie voor iedereen beschikbaar gesteld. Het doel van deze acht-delige serie was lezers en auteurs behulpzaam te zijn bij het lezen dan wel schrijven van artikelen waarin getallen een belangrijke rol spelen. Bijna tien jaar later blijkt een van de onderwerpen ‘‘de odds ratio’’ de gemoederen nog steeds bezig te houden. Alle reden voor een reprise in twee delen.
Metagegevens
Titel
9. De odds ratio - hoe en wat?
Columnserie ‘De cijfers de baas’ – revisited
Auteurs
Dr. Willy-Anne van Stiphout
Dolf de Boer
Publicatiedatum
01-06-2015
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 6/2015
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-015-0090-y