Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-12-2011 | Kort Bestek

Boerenkool of sushi?

Zorgverzekeraars

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 12/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Is goede voeding een kwaliteitsaspect dat zorgverzekeraars zouden moeten meewegen bij hun onderhandelingen met zorgaanbieders? Nee, vindt Hans Wiegel. “Wij sturen op de kwaliteit van de medische ingrepen, niet of patiënten en bewoners boerenkool of sushi te eten krijgen”, aldus de scheidend voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) tijdens de recente jubileumbijeenkomst van de Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE). Dat goede voeding bijdraagt aan kwalitatief betere zorg en lagere kosten, wilde Wiegel best beamen, maar, zo betoogde hij: “Ieder zijn vak. Moeten zorgverzekeraars bepalen wat patiënten en bewoners te eten krijgen?” Als Wiegel werkelijk denkt dat er in de Nederlandse zorg sushi wordt geserveerd, ware het inderdaad beter van niet. …
Metagegevens
Titel
Boerenkool of sushi?
Zorgverzekeraars
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-12-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 12/2011
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-011-0172-7