Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-12-2019

De noodzaak van preventie

Gratis cariës bij de fruitspeen?!

Auteur: Dien Gambon

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 10/2019

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In deze tijd, waarin het gemak de mens dient, is er niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk sprake van ‘het nieuwe consumeren’. Dat kan zelfs bij de allerkleinsten beginnen met de introductie van de fresh food feeders, de fruitspeen en het sabbelzakje: lekker en gezond? Op een veilige manier kunnen kinderen al vanaf 3-6 maanden met deze babyproducten op ontdekkingstocht naar spannende smaken, zonder risico op verslikken, zo luidt de productbeschrijving. Voor ouders een geruststellende gedacht? Een aantal bijkomende overwegingen en risico’s worden niet benoemd. Wat weet u van de fruitspeen en het sabbelzakje?
Metagegevens
Titel
De noodzaak van preventie
Gratis cariës bij de fruitspeen?!
Auteur
Dien Gambon
Publicatiedatum
01-12-2019
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 10/2019
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/s12496-019-0143-5