Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2012 | Redactioneel

Keuken

Auteur: Ruben Verlangen

Gepubliceerd in: Critical Care | Uitgave 5/2012

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

In de zomer ben ik als ambulanceverpleegkundige een dag te gast geweest op de SEH. Ik liep mee met een enthousiaste SEH-verpleegkundige. Omgekeerd heeft zij ook een dienst op de ambulance meegedraaid. Een (h)eerlijke blik in elkaars keuken. Erg leerzaam, het vak op de SEH is toch heel veelzijdig! Ik vond het erg leuk om vanuit het ‘wit’ eens te ervaren hoe belangrijk de informatieoverdracht vanuit de ‘gele’ kant is. Bijvoorbeeld dat de ambulancebemanning overdraagt dat de patiënt boerin is op een bedrijf met mestkalveren en je beseft ‘oh ja, MRSA’. Essentiële informatie dus van de ambulancebemanning die noodzakelijk is om meteen te kunnen anticiperen. …
Metagegevens
Titel
Keuken
Auteur
Ruben Verlangen
Publicatiedatum
01-10-2012
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Critical Care / Uitgave 5/2012
Print ISSN: 1574-4280
Elektronisch ISSN: 1875-7081
DOI
https://doi.org/10.1007/s12426-012-0080-x