Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-06-2020 | Column

Konijnenvoer?

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: KinderopvangTotaal Op de groep | Uitgave 6/2020

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Moet jij eens kijken wat ik gegeten heb in dat nieuwe restaurant! Hij is een negentienjarige kennis van me en steekt me meteen een telefoon onder mn neus. Ik zie een foto van het gezelschap waar hij kennelijk zo ‘superlekker’ mee gegeten heeft. Vijf blije gezichten van leeftijdsgenoten aan een tafel en ieder heeft een enorme bak gemengde rauwe groenten voor zich staan. ‘En daar mag je dan vlees of vis bij kiezen!’ Inmiddels zegt hij het op een toon dat het lijkt alsof hij het allemaal voor niks gekregen heeft, maar dat blijkt niet zo. Op de foto zoek ik naar de frietjes en mayo of gebakken aardappels. Maar nee, dat blijkt er niet bij te horen.
Metagegevens
Titel
Konijnenvoer?
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-06-2020
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
KinderopvangTotaal Op de groep / Uitgave 6/2020
Print ISSN: 3050-6638
Elektronisch ISSN: 3050-8312
DOI
https://doi.org/10.1007/s41189-020-0403-7