Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top

01-08-2004 | Boeken

Voeding en ziekte

WHO Technical Report Series 916. Diet, Nutrition and the prevention of chronic diseases. Genève: World Health Organization, 2003. 149 pagina's. € 23. ISBN 92-4-120916-X. Te bestellen bij: WHO Marketing and Dissemination, 1211 Genève 27, Zwitserland of online http://bookorders.who.int

Auteur: J. J. van Binsbergen

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het voor u gelezen rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie legt nog eens haarfijn uit tot welke gezondheidsrisico's en ziekten een onevenwichtige voeding leidt. Er is veel aandacht voor de wereldwijde epidemie van overgewicht en in het kielzog daarvan de (secundaire) preventie van voedingsgerelateerde chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, tandheelkundige pathologie en osteoporose. De auteurs stellen dat de prevalentie en incidentie van deze aandoeningen in belangrijke mate beïnvloedbaar zijn. Aan het verbeteren van de leefwijze geven zij dan ook de hoogste prioriteit.
Metagegevens
Titel
Voeding en ziekte
WHO Technical Report Series 916. Diet, Nutrition and the prevention of chronic diseases. Genève: World Health Organization, 2003. 149 pagina's. € 23. ISBN 92-4-120916-X. Te bestellen bij: WHO Marketing and Dissemination, 1211 Genève 27, Zwitserland of online http://bookorders.who.int
Auteur
J. J. van Binsbergen
Publicatiedatum
01-08-2004
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03083830