Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-12-2019 | Artikel

Voedselgerelateerde zoönotische infecties

Auteurs: Drs. S.M. (Stasja) Valkenburgh, Ir. I.A. (Ife) Slegers-Fitz James

Gepubliceerd in: Bijblijven | Uitgave 10/2019

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Zoönotische infecties worden veroorzaakt door ziekteverwekkers afkomstig van dieren. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen voedselgerelateerde en niet-voedselgerelateerde zoönosen. Besmet voedsel is de oorzaak van voedselgerelateerde zoönotische infecties. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) doet samen met de GGD en RIVM onderzoek naar de bron van deze infecties, met als doel deze te elimineren en meer humane ziektegevallen te voorkomen. De geïntegreerde aanpak leidt tot beter inzicht in het voorkomen en ontstaan van voedselgerelateerde uitbraken. …
Metagegevens
Titel
Voedselgerelateerde zoönotische infecties
Auteurs
Drs. S.M. (Stasja) Valkenburgh
Ir. I.A. (Ife) Slegers-Fitz James
Publicatiedatum
01-12-2019
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Bijblijven / Uitgave 10/2019
Print ISSN: 0168-9428
Elektronisch ISSN: 1876-4916
DOI
https://doi.org/10.1007/s12414-019-0094-7