Skip to main content

Welkom bij THIM Hogeschool voor Fysiotherapie & Bohn Stafleu van Loghum

THIM Hogeschool voor Fysiotherapie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met helpdesk@thim.nl.

Registreer

Om ook buiten de locaties van THIM, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van THIM.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-03-2009 | lezers reageren

lezers reageren

Auteur:    

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 3/2009

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Geachte collega Van Winsen,
Naar aanleiding van uw artikel ‘Technologie in de tandheelkunde: mens versus machine’ in TP 2009/02 (pag. 9–11) wil ik betreffende de passage over de Cerec 3 opmerken dat hetgeen er vermeld wordt niet juist is.
Natuurlijk kan elke techniek verbeterd worden, maar de opmerking over de occlusale vormgeving is pertinent onjuist. Definitieve afwerking tot in detail van het occlusale vlak behoeft nimmer te worden gedaan; een enkele keer dient de hoogte te worden aangepast, maar dit is altijd te herleiden tot een fout van de operateur. Zelden moet ik in te slijpen en/of de contactpunten bij te werken en komt de restauratie zonder correctie op zijn plaats.
Metagegevens
Titel
lezers reageren
Auteur
   
Publicatiedatum
01-03-2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 3/2009
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03080811